StoryEditorOCM
ForumPUTNICI NA MUKAMA

Kaos na aerodromima: ‘Iz Splita je let kasnio, u Zagrebu bez objašnjenja već drugi otkazuju!‘

Piše V. Paić/SD
21. svibnja 2023. - 18:53

Od jutros je mnoštvo letova otkazano iz hrvatskih zračnih luka ili su poletjeli sa zakašnjenjem.

Naša čitateljica iz Splita (podaci poznati redakciji) u subotu navečer poletjela je iz splitske zračne luke prema Zagrebu avionom Croatia Airlinesa. No umjesto u 21:50 za kad je let bio predviđen, krenuli je u 22:30, dakle s 40 minuta zakašnjenja.

Danas je čitateljica Slobodne trebala imati let iz Zagreba prema Zürichu, također s Croatiom Airlines, u 9:15, međutim taj joj je let otkazan sat vremena prije ukrcaja u avion, i to bez dodatnog objašnjenja.

- Niti sat vremena prije leta za Zurich javljeno nam je da je let otkazan. Satima smo čekali ispred pulta Croatia Airlinesa da nam osiguraju drugi let. Ponuđeno nam je da u 18 sati idemo preko Frankfurta, da bi pola sata prije polaska javili kako se i taj let odgađa - kaže nam Splićanka.

S obzirom da je iz Švicarske trebala letjeti vezanim letom prema New Yorku kompanijom Delta i taj joj je let propao.

Čitateljica se još uvijek nalazi na zagrebačkom aerodromu Franjo Tuđman i u ovom trenutku ne zna kad će i hoće li uopće uspjeti kreniti prema SAD-u.

Kontaktirali smo osoblje zračne luke u Zagrebu da provjerimo što se to zbiva danas u zračnom prometu, a čim dobijemo odgovor, objavit ćemo ga.

image

Stanje za plakanje

/Slobodna Dalmacija
28. travanj 2024 18:00