StoryEditorOCM
ForumOBITELJSKI PROBLEMI

Hrvatskog nogometaša nožem izbola nevjenčana supruga?! Cure detalji incidenta: ‘Kod njih vika i galama nisu nikakva novost‘

Piše PSD.
2. siječnja 2022. - 19:19

Koprivničko-križevačka policija izvijestila je o tragičnom događaju koji se 1. siječnja oko 22.15 sati dogodio u Hlebinama. Naime, 38-godišnjakinja je u obiteljskoj kući oštrim predmetom zadala ubodnu radnu 32-godišnjaku. Muškarac je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica, a žena je uhićena i provodi se kriminalističko istraživanje.

Hlebine su malo mjesto u blizini Koprivnice, najpoznatije po naivnoj umjetnosti. Kako se u malim sredinama vijesti brzo prošire, tako se u nedjelju doznalo da je u stradali muškarac Hrvoje Bači, jedan od najboljih nogometaša u županijskim okvirima, trenutačno član županijskog prvoligaša Tomislava iz Drnja, prenose Sportske novosti.

Izvijestili su o tome i lokalni portali, iako službene potvrde još nema, a policija nije željela otkriti identitet unesrećenog. Bači je, prema neslužbenim informacijama, zadobio teške tjelesne ozljede, te se nalazi na odjelu intenzivne njege. Opširnijih informacija o njegovom trenutačnom stanju zasad nema.

Napad je navodno počinila Bačijeva izvanbračna supruga, koja je uhićena te je vjerojatno čeka pritvor. Njih dvoje roditelji su malene djevojčice, a žena ima i jedno starije dijete iz prvog braka.

- Kako su nam rekli naši sugovornici, riječ je o vrlo 'živahnim' partnerima, kod kojih vika i galama nisu nikakva novost. Nemire između njih često je, kažu, znao prouzrokovati alkohol -  piše portal ePodravina.

Što se točno dogodilo te kobne večeri, utvrdit će vjerojatno policijska istraga.

Hrvoje Bači je odličan niželigaški napadač, dugi niz godina predstavljao je strah i trepet za obrane županijskih klubova. Ipak, poznat je i po incidentima na terenima. Najozbiljniji eksces dogodio se 2009. godine kad je na utakmici 22. kola 4. HNL - sjever igrajući za Tomislav iz Drnja napao suca na domaćoj utakmici s Mladosti iz Čačinaca.

Nakon drugog žutog kartona nasrnuo je na suca Slavka Mikelčića, a priključili su mu se tada i kapetan i predsjednik kluba. Stigla je nakon utakmice i policija koja je alkotestom utvrdila da je Bači u sebi u tom trenutku imao 1,07 promila. Sudac je završio u bolnici s potresom mozga, a Bačiju je disciplinski sudac izrekao doživotnu suspenziju iz nogometa. Ipak, uslijedile su razne žalbe i pomilovanja, pa je Bači relativno brzo vraćen u nogometnu obitelj.

U proljetnom dijelu prošle sezone Bači je isključen na utakmici Lipe iz Hlebine i Mladosti iz Molvi u 30. minuti. Napravio je namjerni prekršaj, laktom je udario igrača Mladosti Vjekoslava Kolara u lice tako da mu je išla krv, a nakon izlaska s terena preko ograde ga je još i pljunuo. Tada je kažnjen sa 14 utakmica zabrane nastupa...

25. travanj 2024 18:01