StoryEditorOCM
ForumSTRAVIČNA NESREĆA

Građani u posljedni tren spasili život djelatniku Čistoće: ‘Bolno je bilo slušati što je govorio‘

Piše JL
14. svibnja 2021. - 20:32

Stravična prometna nesreća, odnosno nesreća na radu, dogodila se danas oko 15.50 sati u zagrebačkim Mikulićima kada je komunalno vozilo Čistoće prignječilo jednog djelatnika. Prema prvim informacijama, nesretnom muškarcu su odmah pritekli u pomoć stanari okolnih kuća i kolege a s obzirom na to da je obilato krvario iz desne noge istu su mu podvezali i doslovno ga spasili da ne iskrvari do dolaska Hitne pomoći koja je vrlo brzo, potom, stigla na mjesto užasa.

-Čuli smo virsku jedne žene ispred kuće gdje se nesreća dogodila. Muškarac zdrobljene noge bio je na tlu. Dotrčali smo u pomoć, posjeli ga, stavili zavoje da ne iskrvari. Strašan prizor. Bolno je bilo čuti kako govori u totalnom stanju šoka da će ostati invalid, kako će umrijeti, a ima troje djece. Tražio je da prije dolaska Hitne njegov kolega nazove mu sina i da s njim malo popriča - priča za Jutarnji svjedokinja užasa u Mikulićima.

Prema prvim informacijama s mjesta nesreće, teško ozlijeđeni muškarac prevezen je u KB Sveti duh na sanaciju ozljeda, a do nesreće je došlo dok se vozio na stražnjem dijelu kamiona Čistoće obavljajući svoje redovne zadaće. 

U jednom trenutku, kad se kamion Čistoće kretao u rikverc, isti se zabio o stup električne rasvjete kojeg vozač nije vidio i pritom nesretnog kolegu Antu V. prikliještio. Od siline udarca, desna noga mu je bila potpuno zgnječena do visine prepona, a teške mu je ozlijeđena i desna ruka.

23. travanj 2024 21:28