StoryEditorOCM
ForumNOVA KARIJERA

Gdje je danas i što radi voditeljica ‘Po ure torture‘ Petra Nižetić: Uzbuđeni smo što je pred nama najljepše doba godine

Piše Piše
6. studenog 2023. - 21:19

Splitska voditeljica i modna blogerica vratila se na društvene mreže nakon tri godine pauze. Na najnovijoj fotografiji koju je objavila na svojoj društvenoj mreži Petra Nižetić Mastelić otkrila je da je otvorila foto studio u Sinju odakle je i njezin suprug Frane Mastelić s kojim ima dvoje djece. Vesela obitelj pozirala je za Petrin Instagram profil i tako najavila svoj novi projekt blagdanskog obiteljskog fotografiranja.

"Uzbuđeni smo što je pred nama najljepše doba godine, te što vam imamo priliku predstaviti Božićnu Foto Čaroliju by Petra Nižetić Mastelić. Nema boljeg načina da zabilježite čaroliju Božića od fotografiranja s vašim najmilijima, a mi ćemo vam omogućiti da dobijete profesionalne fotografije s božićnim efektima u čarobnim božićnim scenografijama. Broj mjesta je ograničen. Sve informacije možete saznati na našoj web stranici (u opisu profila)", napisala je ispod objave.

Cijene ovakvog obiteljskog fotografiranja kreću od 100 do 200 eura, ovisno o tome koji paket izaberete. U ponudi su Xmas paketi u trajanju od 12, 30 i 40 minuta i može se birati između dva bajkovita setupa te uz fotografije u digitalnom obliku klijenti dobiju i digitalnu božićna foto/video čestitku, piše Story.

Zadnja Petrina objava na njenom Instagramu datira iz 2020. dok je obitelj jos živjela u San Franciscu. Petra, koja je s Marijanom Batinić bila voditeljica satirične emisije "Po ure torture" sedam godina je živjela u Americi, no nakon što je postala majka sa suprugom se odlučila vratiti u Hrvatsku.

image

Petra Nižetić i Marijana Batinić

Jakov Prkić/Cropix

 

27. travanj 2024 16:09