StoryEditorOCM
Forum‘ŽIVOT NA VAGI‘

Dominik i Ana prvi put govore o vezi: Nije to bila ljubav na prvi pogled! Zajedno nam je lakše mršaviti, dvije su glave pametnije od jedne

Piše Vinko Paić
9. prosinca 2020. - 16:25

Finalist ovogodišnje sezone showa "Život na vagi" Dominik Kračun (23) odnedavno je u vezi s godinu dana mlađom Anom Žderić, koja se u popularnom showu natjecala prošle godine.

Svoju ljubav mladi Slavonci više ne kriju, a ekskluzivno za Slobodnu Dalmaciju, među ostalim, otkrivaju kako su se upoznali i što je najviše presudilo da među njima toliko zaiskri.

Vaša ljubav s Anom više nije tajna. Kazali ste da vam je vratila vjeru u ljude i ljubav koju ste davno izgubili. Kako je sve krenulo?

– Upoznali smo se preko društvenih mreža nakon što sam se vratio kući iz Stare Kapele gdje se snimala peta sezona "Život na vagi".

Imali smo veliku sreću što živimo blizu jedno drugog i mogli smo se često viđati. U počecima smo se samo dopisivali i pričali o našim životima i borbama koje smo prolazili u djetinjstvu, zatim smo skupili hrabrosti i našli se na na kavi.

Je li to bila ljubav na prvi pogled? Čime vas je Ana privukla?

– Ne mogu baš reći da je bila ljubav na prvi pogled, jer iskreno nikad mi nije bilo bitno kako cura izgleda nego kakva je kao osoba.

Tijekom naših dopisivanja najviše me privukao njezin pristup prema životu, snaga i borbenost unatoč svim problemima s kojima se suočila. Zatim me dodatno privukla njezina duša koje uopće nije pokvarena, čista je kao suza. Da je više ljudi poput nje, život bi nam bio puno ljepši.

Zašto ste u početku skrivali vezu od javnosti?

– Nije istina da smo je baš skrivali, naši bližnji su znali za nas dvoje i to nam je bilo sasvim dovoljno. Kada smo bili skroz sigurni u vezu željeli smo to i podijeliti s javnošću, jer ljubav se nikada ne treba skrivati.

Oboje ste vrlo mladi, u ranim dvadesetima. Ipak, razmišljate li o idućem koraku, prvo prosidba pa onda i vjenčanje?

–​ Zar ne mislite da je malo prerano uopće i razmišljati o tome?

Kako provodite zajedničko vrijeme? Koliko često se viđate, s obzirom na to da Ana živi u Nijemcima, a vi ste u Županji?

– Oboje smo dosta zauzeti obvezama koje imamo, a uz koronu i epidemiološke mjere, ne možemo se češće družiti. Međutim svaki slobodni trenutak iskoristimo barem da se kratko podružimo jer nismo daleko jedno od drugoga.

Kada se epidemiološka situacija malo smiri vjerujem da ćemo se i nas dvoje više družiti i izlaziti.

Kako su vaši prihvatili Anu?

– Moji su je vrlo brzo prihvatili jer je jako dobra i vrijedna osoba, ali isto tako im je važno da sam i ja sretan s njom. Presretan sam što se oni slažu s mojom vezom.

Planirate li zajedno što ćete jesti, odnosno svoje jelovnike?

– S Anom već duže vrijeme dijelim recepte i jelovnike koje imamo. Oboje imamo velikog znanja u kuhinji i dobri smo kuhari. Zna mi ponekad "lupiti packu" ako nešto krivo planiram pojesti, vrlo je disciplinirana i to mi puno znači. Ipak imamo i veliki kompromis u ovome svemu, ona se više brine o prehrani, a ja o našim treninzima.

Ana, čime vas je osvojio Dominik?

– Svojim osmijehom i iskrenošću. Isto tako i svojom dobrotom i velikim srcem.

Jeste li odmah pali na njega?

– Pa hmm... Nisam baš odmah, ali nije mi dugo trebalo jer je zaista divan, šarmantan i zabavan.

Kako su ga vaši prihvatili?

– Moji su ga odmah dobro prihvatili jer je otvorena i komunikativna osoba. Kliknuli su na prvu.

Oboje ste Slavonci, zajedničko vam je i to što ste se borili s viškom kilograma. Je li vas to na neki način spojilo?

– Naravno, naša su druženja i počela zbog showa "Život na vagi". Tako smo se zbližili i postali podrška jedno drugome.

Savjetujete li jedno drugo oko prehrane? Je li vam se teško odreći ukusnih slavonskih delicija?

–​ Savjetujemo se i oko prehrane i oko vježbanja, u dvoje je puno lakše jer "dvije glave su pametnije od jedne". Nije se teško odreći slavonskih delicija, ako ih konzumiraš trebaš znati i kako ih potrošiti.

24. travanj 2024 19:07