StoryEditorOCM
ĐiradaDOBRA PRILIKA

Za kraj kazališne sezone: u HNK Zadar pogledajte paket predstava “A di smo sad, moja Stoše” i “ Kredit” po promotivnoj cijeni od 60 kuna

Piše Zadarski.hr
19. travnja 2022. - 11:54

Bliži se kraj ovogodišnje kazališne sezone 2021./2022. U HNK Zadar za posjetitelje su pripremili paket predstava “A di smo sad, moja Stoše”  i “ Kredit” koje možete pogledati po promotivnoj cijeni od 60 kuna. Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 40kuna.

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 21.travnja na blagajni HNK Zadar. Veselimo se vašem dolasku.

 

četvrtak-28.4. -20h

Živko Nižić

A DI SMO SAD, MOJA STOŠE

režija: Zoran Mužić

igraju: Jasna Ančić, Davor Jureško, Žana Bumber

Predstava “ A di smo sad, moja Stoše” bavi se sentimentom, memorijom, obitelji, ljubavlju i poviješću Zadra. Predstava je namijenjena Zadru i prijateljima Zadra. Nadam se potaknuti pozitivne emocije, pletući pletenicu između jedne obitelji i Zadra gdje se podrazumijeva da se to odnosi na bilo koju obitelj. Tako nastaje, neraskidiva , isprepletena, čvrsta veza između obitelji i grada. Sva tri lika su arhetipska, oni su vječni.

 

petak-29.4.-20h

Jordi Galceran

KREDIT

režija: Nenni Delmestre

igraju: Davor Jureško I Alen Liverić uz pijanista Ivana Ivića

Autor teksta, Jordi Galceran u španjolskom teatru poznat pod nadimkom “kralj blagajne”, majstorski obrađuje naizgled svakodnevne teme koje pretvara u iznimno uzbudljive trilerske i komedijske situacije. Tekst Kredit je u Španjolskoj dobio prestižnu Nagradu Ceres. Nakon što je u Španjolskoj oborila sve rekorde gledanosti, predstava “Kredit” do danas je prevedena na 8 jezika i postavljena u 10 država.

Kredit je priča o klijentu kojemu je žurno potrebno dobiti novac od banke, ali situacija se zakomplicira kada mu menadžer poslovnice odbije omogućiti kredit zbog toga što ne ispunjava uvjete kreditiranja. Suočen s nemogućnošću ispunjenja svoje želje klijent započinje s prijetnjama mendžeru i postupno pretvara njegov život u pravu noćnu moru…

 

 

25. travanj 2024 06:53