StoryEditorOCM
ĐiradaDRAMA PLUS IMA NOVU PREDSTAVU

Uskoro premijera drame "Moj sin samo malo sporije hoda"

Piše I.I.
4. travnja 2018. - 17:20
IMG_20180404_121749

Kazališni program uskoro će obogatiti premijera dramske predstave "Moj sin samo malo sporije hoda" istaknutog mladog dramatičara Ivora Martinića.
Jedan od najnagrađivanijih dramskih tekstova biti će predstavljen na Velikoj sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru 13. travnja u izvedi Drame plus.

- Nakon mojih deset godina rada u HNK-u, publici predstavljam svoju desetu režiju. Jako smo se trudili i s ponosom mogu reći da ćemo ovu predstavu moći prikazati bilo gdje, pa i van granica Hrvatske, rekao je Vinko Radovčić, redatelj drame "Moj sin samo malo sporije hoda" napominjući kako su pripreme za predstavu trajale punih šest mjeseci.

- Predstava progovara o složenosti obiteljskih odnosa, a u središtu su majka i sin te cijela lepeza zamršenih obiteljskih odnosa, navodi Vinko dodajući kako će publici biti zanimljivo to što jednu od glavnih uloga, onu bake, igra muškarac odnosno Domagoj Ikić.

- Drago mi je da smo se uhvatili u koštac s jednim od najnagrađivanijih dramskih tekstova i vjerujem da će se svatko tko pogleda predstavu, pronaći u tri generacije koje žive pod istim krovom, govori Domagoj dodajući kako jedva čeka premijeru predstave, a s njim se slaže i njegova kolegica Sanda Pinter koja će na sceni oživjeti ulogu Mije.

- Svi smo jako ispunjeni pozitivnom energijom za koju jedva čekamo da je prikažemo na sceni kada se podignu teški zastori kazališta, rekla je uzbuđena Sanda.

Ulaznice za premijeru su već u prodaji po cijeni od 30 kuna, a redatelj Vinko je otkrio kako Drama plus već ima ponuda za gostovanje, ali javnost će o tome saznati više nakon premijere predstave.

30. lipanj 2024 19:13