StoryEditorOCM
ĐiradaJUBILARNI NASTUP

Tomislav Bralić i klapa Intrade vraćaju se u Lisinski nakon deset godina!

Piše Zadarski.hr
26. listopada 2024. - 10:07
Vela Luka, Korcula, 290724. Koncert Trag u beskraju - sjecanje na Olivera Dragojevica. Na fotografiji: Tomislav Bralic i klapa Intrade.Ante Cizmic/Cropix

Tomislav Bralić i klapa Intrade vraćaju se u Lisinski nakon 10 godina: ulaznice za treći koncert 9. prosinca u prodaji su od 26. listopada!

- Nakon deset godina Lisinski nas ponovno zove! Prošlo je deset godina otkako smo zadnji put tu imali koncert - i tada su bila tri zaredom, a sada se povijest ponavlja -, poručio je Tomislav Bralić. Ovaj povratak u Lisinski za klapu "Intrade" ima poseban značaj jer su 2014. godien nastupali zadnji put u toj kultnoj dvorani rasprodavši tri uzastopna koncerta. Upravo u Lisinskom je i zagrebačka tradicija koncerata u prosincu i započela, a ove godine došla je do svoje punoljetnosti.

- Naš prvi zagrebački koncert bio je 2006. godine, a u ovih 18 godina nastupali smo na svim velikim zagrebačkim pozornicama, od Arene, Cibone do Doma sportova. Ponosni smo na ovu tradiciju - dodao je Tomislav kojem je kraj godine nezamisliv bez ove drage tradicije.

Kako zadarska klapa otkriva, marljivo prolaze kroz 39 godina svog glazbenog rada, kako bi repertoar obuhvatio najbolje nove i stare hitove. Dodaju da će publika imati priliku čuti i singl "Nagrišpano more" koji je nedavno, upravo po želji vjernih slušatelja, dobio i spot.

26. listopad 2024 10:07