StoryEditorOCM
ĐiradaDJEČJE RADOSTI

Sutra u 17 sati Višnjik otvara "Zimski park" s natkrivenim klizalištem, luna parkom...

Piše Piše Predrag Opačić
23. studenog 2023. - 10:32

Atraktivno, natkriveno klizalište, nikad veći luna park, ledeni tobogan, golemi šator s sadržajima za djecu, mlade i sve koji se tako osjećaju, ugostiteljski adventski kutak… samo su dio bogate ponude Zimskog parka u Športskom centru Višnjik, a koji i će ove godine svoja vrata otvariti na Dan grada Zadra, 24. studenoga, u petak u 17 sati.

Iako smo i prijašnjih godina uživali potporu velikog broja udruga, vrtića, škola… ove godine pridružio se rekordni broj – na zabavnim i sportskim sadržajima Zimskog parka angažirano je petnaestak vrtića, sedam škola, te niz humanitarnih, sportskih, plesnih udruga, igraonica, zborova, klapa, ansambala, performera…

Radno vrijeme:

– Klizalište i ledeni tobogan od 9 sati do 23 sata.

– Luna park od ponedjeljka do petka 16 sati do 22 sata, a subotom, nedjeljom i praznicima od 12 sati do 22 sata.

– Adventske kućice: Kava i fritule od sati 8 do 23 sata, a kućice s hranom i pićima od 14 sati do 23 sata.

– Jahanje ponija Rikija i Simbe, te magarca Willyja (Konjički klub Maximus) i/ili fotografiranje: svaki dan od 17 sati do 21 sat.

Program otvaranja, petak, 24. studenoga 2023.

– U 10, 30 ŠC Višnjik će preplaviti mališani iz dječjih vrtića Radost, Latica, Voštarnica, Vrapčić, te igraonice i rođendaonice Čarobni grad. Vrijedna djeca zajedno su sa svojim tetama odgojiteljicama priredila pregršt ukrasa kojima će okititi borove.

– Program u Veselom šatoru počet će u 17 sati pod vodstvom Tota, a otvara ga svojim nastupom, plesnom točkom i performansom u maniri Michaela Jacksona – fantastični Diego Dijan.

– U 17, 20 na scenu će stupiti mali plesači iz Dječjeg vrtića Kocka kockica, a nakon njih Dječji zbor Tintilinić, Dječja klapa Feral i Zbor Vladimira Nazora by Iva Mustać Klarić.

 

28. travanj 2024 20:24