StoryEditorOCM
ĐiradaU NEDJELJU NA ZADARSKOJ RIVI

Spektakularno noćno vježbanje na Pozdravu Suncu i Morskim orguljama

Piše Zadarski.hr
24. rujna 2019. - 14:32
osteoporoza5-201013

#BeActive Night koncept će se održati 28. rujna 2019. godine u 20 sati na Zadarskoj rivi (Pozdrav Suncu i Morske orgulje) u organizaciji Središnjeg državnog ureda za šport.

#BeActive Night je spektakularno noćno vježbanje u sklopu Europskog tjedna sporta, inicijative Europske komisije koja se ove godine već peti put zaredom obilježava u Hrvatskoj. Cilj ovog hvalevrijednog projekta je „aktivirati“ građane budući da je uočena stagnacija razine tjelesne aktivnosti u Hrvatskoj. Stoga smo, kako bismo podigli svijest o važnosti vježbanja za zdravlje, organizirali diljem Hrvatske razna događanja kojima želimo potaknuti građane na tjelesnu aktivnost. Vježbanje je namijenjeno svima, bez obzira na dob ili tjelesnu spremu.

Zadar će 28. rujna biti središte #BeActive Night događanja u Hrvatskoj gdje će uz zabavni program plesnih skupina iz Zadra naglasak biti na pet različitih fitness programa. Lokalni treneri iz Zadra predstavit će pet različitih vrsta vježbanja i to redom zumba, funkcionalni trening, aerobic, fitness i pilates. Kako predah između aktivnosti ne bi bio dosadan pobrinule su se i lokalne plesne skupine.

 

15. lipanj 2024 19:01