StoryEditor
ĐiradaSPEKTAKL NA VIŠNJIKU

“Rock the opera” 6. veljače stiže u Dvoranu Krešimira Ćosića

Piše Zadarski.hr
25. studenog 2021. - 09:56

JEDINSTVENI GLAZBENI SPEKTAKL

“ROCK THE OPERA” SA ZAGREBAČKOM FILHARMONIJOM

06. 02. 2022. DVORANA “KREŠIMIR ĆOSIĆ”, ZADAR

Projekt “Rock the opera” iza sebe niže uspjehe i brojne rasprodane dvorane diljem Europe. Nakon rasprodanog koncerta koncem listopada u Zagrebu, glazbeni spektakl “Rock the Opera” ponovo stiže u Hrvatsku u sklopu mini turneje: 05.02. Spaladium Arena u Splitu, 06.02. dvorana Krešimira Ćosića u Zadru te 07.02. KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.

Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane.

Na cijeloj turneji kao I u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta.

22. siječanj 2022 09:48