StoryEditorOCM
ĐiradaPIONIRI MALENI...

Ajmo drugovi i drugarice, dame i gospodo: raspisan je natječaj za najljepši sastav ili pjesmu na temu 75. godina od oslobođenja Hrvatske i Europe

Piše Zadarski.hr
20. travnja 2020. - 12:16

Udruga antifašističkih boraca i antifašista Grada Zadra raspisala je javni natječaj za literarni rad na temu 75. godišnjica oslobođenja RH i EU "75.  godina slobode RH I EU".

Radovi trebaju biti u obliku kratkog proznog teksta, eseja ili pjesme.

Pozivaju se mladi ljudi, učenici, studenti, građanke i građane u gradu Zadru, Zadarskoj županiji i cijeloj Lijepoj našoj, da sudjeluju u natječaju.

Najbolje ocijenjena tri rada bit će nagrađeni prigodnom nagradom. Radove treba predati napisane u Wordu elektroničkom poštom, sa naznakom za NATJEČAJ, na uaba@inet.hr ili poštom: Udruga antifašističkih boraca i antifašista grada Zadra, Majke Margarite 3 , 23000 Zadar.

Svaki rad treba sadržavati naslov rada, ime i prezime, e-adresu ili šifru autora te izjavu autora: "Dajem ovlaštenje organizatoru Javnog natječaja UABA GZ da bez naknade može objaviti moj rad (navesti naslov rada) na internetu, javnim medijima, katalozima i knjigama. Radove treba dostaviti prosudbenom odboru do 30. travnja 2020. godine.

Proglašenje najboljih radova bit će 5. svibnja 2020. na FB stranici: @udruga1948.

Obavijest o nagrađenim radovima poslat će se 6. svibnja 2020. na e-adresu nagrađenih. Nagrađeni radovi bit će objavljeni na  FB stranici @udruga1948 i u sredstvima javnog informiranja.

Predsjednik: Miljenko Letinić v.r.

10. svibanj 2024 04:10