StoryEditorOCM
4 kantunaZADAR PITA DUKIĆA/ 4

Gradonačelnik je odgovorio na oko 150 pitanja Zadranki i Zadrana, ali dva pitanja je ‘preskočio‘. Zašto, ne znamo. Evo gdje je ostao bez teksta...

Piše IN
26. studenog 2021. - 21:37

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić odgovorio je na oko 150 pitanja Zadranki i Zadrana postavljenih u sklopu intervjua Zadar pita Dukića kojeg smo objavili na portalu Zadarski.hr u tri nastavka. 

1. DIO; 2. DIO3. DIO

Nekoliko tjedna trebalo je gradonačelniku Dukiću i njegovim stručnim službama da odgovore na pitanja iz različitih sfera života Zadra i njegovi građana. No unatoč uloženom trudu i prilično iscrpnim odgovorima, ipak su dva pitanja naših sugrađana ostala bez odgovora.

Zašto, nismo dobili objašnjenje, ne njih jednostavno nismo dobili odgovore.

Naša je obveza prema čitateljima da pitanja na koja nismo dobili odgovore još jednom postavimo i da odgovore na njih pokušamo dobiti. Danas možda ne, ali sutra, zašto ne. Evo ih...

DARJAN BIJELIĆ: Stanar sam ulice Gospe Maslinske. Uskoro kreće useljavanje u 'Mamuticu' s 96 stanova te nam u ulicu dolazi skoro 200 novih vozila. Kakvo se prometno rješenje misli poduzeti s prometnim spojem Gospe Maslinske na Put Nina? Već je nemoguće izaći iz ulice na Put Nina, bojim se i pomisliti što će biti kada dođe novih 200 vozila. Trebaju nam semafori ili kružni tok. Samo nemojte dopustiti da ostane prometno rješenje kakvo je sada.

P.S. Nemojte samo spominjati novu cestu iznad groblja na Belafuži (kao što je spominje pročelnik Kasap) jer nam ona ne igra nikakvu ulogu.

POLUOTOK CITY: Što radi Vaš pročelnik ureda, nesuđeni mason, Neven Klarin? Što je on radio zadnje četiri godine? Zašto ga Zadrani plaćaju? Je li istina što se govori po hodnicima gradske uprave da će uskoro od vas dobiti pedalu i nastaviti karijeru u Zagrebu?

19. travanj 2024 05:56