StoryEditorOCM
Svijetokrutna likvidacija

Ugledni odvjetnik ubijen s 11 hitaca u centru grada, vodio je spor protiv poznatog nogometaša, sve je snimila kamera

Piše vijesti sd
28. veljače 2024. - 14:51

Nasilna video snimka prikazuje poznatoga brazilskog odvjetnika Rodriga Marinha Crespa (42) kako izlazi iz poslovne zgrade da bi ručao sa svojim nećakom kada ga je napadač, koji je nosio majicu s kapuljačom i masku, ubio iz vatrenog oružja. Ubojica je prethodno izašao iz bijelog automobila i s leđa ispalio nekoliko hitaca u odvjetnika, a potom se nagnuo nad Crespa i pucao još nekoliko puta.

Svjedoci kažu da je jedan od osumnjičenih nazvao Crespa imenom prije nego što je otvorio vatru. Vlasti su pregledale mjesto zločina i pronašle 11 čahura ispaljenih iz pištolja kalibra 9 mm. Istražitelji provjeravaju jesu li osumnjičenici prethodno pratili Crespa.

Druge snimke prikazuju bolničare koji pokušavaju oživjeti Crespa prije nego što je proglašen mrtvim. Do sada nije bilo uhićenja, piše Daily Mail, prenosi Kurir.

Crespo se prethodno bavio građanskim poslovnim pravom i zastupao klijente koji su bili žrtve shema kriptovaluta.

Lokalne novine Metropoles izvijestile su da je Crespo 2022. godine preuzeo obranu kolege odvjetnika Wheelera Tomaza u sporu oko vlasništva nad dva milijuna dolara vrijednom vilom koju je kupila brazilska nogometna zvijezda i napadač Tottenham Hotspura Richarlison.

image

Crespo je prije dvije godine preuzeo obranu kolege odvjetnika  u sporu oko vlasništva nad dva milijuna dolara vrijednom vilom  brazilske nogometne zvijezde Richarlisona

Glyn Kirk/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:10