StoryEditorOCM
Svijetužas u rumunjskoj

Tužan kraj potrage za Raisom (2); na tijelu koje je pronađeno samo 400 metara od kuće uočeni tragovi nasilja

Piše A.Vl./ JL
28. svibnja 2024. - 12:41

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom koja je nestala u ponedjeljak u popodnevnim satima u Rumunjskoj dobila je, nažalost, tragičan kraj.

Raisa Maria Nicoleta Stan, u dobi od dvije godine i pet mjeseci, za kojom je tragalo cijele noći 150 policajaca, volontera i građana, pronađena je mrtva, a na tijelu su uočeni tragovi nasilja, javlja portal Libertatea, prenosi Jutarnji list.

Njezino tijelo pronađeno je u kanalu na poljoprivrednom zemljištu udaljenom 400 metara od njezina doma iz kojega je nestala.

Malena Raisa Maria nestala je u ranim popodnevnim satima dok se u dvorištu obiteljske kuće u Dolju igrala s drugom djecom. Roditelji su prvo pomislili da je otišla do djedove kuće, koja je udaljena svega nekoliko metara od obiteljskog doma. Međutim, ubrzo su shvatili da curica nikada nije stigla do djeda.

Odmah je započela potraga, u kojoj su sudjelovali i helikopter, dronovi te psi tragači. Nažalost, tijelo djevojčice je pronađeno jutros oko 10 sati, a vjeruje se da je curica ubijena.

Policija je vezano za pronalazak djevojčice priopćila tek šture detalje. Da je tijelo pronađeno i da je istraga u tijeku. Također su priopćili da je uzrok smrti zasad nepoznat.

Slučaj podsjeća na nedavnu tragediju u Srbiji, kada je nestala dvogodišnja Danka Ilić u Banjskom polju u Srbiji. Kasnije je utvrđeno da su je automobilom udarila dvojica radnika Vodovoda, a kasnije zadavila, no njezino tijelo do danas nije pronađeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 07:55