StoryEditorOCM
Svijetuporna je

Gdje joj je pamet bila? Bujica izbila dijete iz kolica, pogledajte snimku dok majka pokušava prijeći poplavljenu cestu

Piše VIJESTI SD
26. svibnja 2023. - 21:19

Šokantna snimka na kojem neoprezna majka s djetetom pokušava uslijed najvećih poplava u Španjolskoj prijeći poplavljenu cestu punu širi se društvenim mrežama.

Na nevjerovatnoj snimci  iz gradića Molina de Segura vidi se dijete kojeg je bujica u jednom trenutku doslovno izbacila iz kolica.

Na svu sreću, zgrabio ga je slučajni prolaznik.

Španjolske vlasti iz mjera opreza prije nekoliko dana zatvorile su škole, sveučilišta i vrtiće jer su se obilne kiše sručile na obalni jugoistok zemlje u utorak, nakon dugačke suše, ostavivši za sobom poplavljene podrume, potopljene automobile i zatvorene ceste.

U gradu Cartagena, hitne službe borile su se da isuše teško poplavljene ulice. Snimke lokalne televizije pokazale su da je voda gotovo u cijelosti pokrila parkirane automobile i motocikle.

Na nekim lokacijama u regiji Valencije bilo je više kiše u nekoliko dana nego sve skupa u proteklih šest mjeseci, izvijestila je nacionalna vremenska agencija AEMET.

Grad Ontinyent u regiji Valencije imao je rekordnu količinu padalina u jednom danu u svibnju u usporedbi s proteklih sto godina, sa 130 litara po četvornom metru, dodala je agencija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:34