StoryEditor
SvijetUŽAS

Dva bračna para sukobila se zbog najma stana: kad su im kazali da od planirane najmnine neće biti ništa, 51-godišnjak uzeo pištolj i upucao supružnike, pa sebi oduzeo život

Piše PSD
30. srpnja 2022. - 10:46

Stariji bračni par u Ottweileru u njemačkoj Saveznoj zemlji Saarland sukobio se u s mlađim bračnim parom zbog najma stana. Pritom je ubijena 78-godišnja žena, dok je njezin 79-godišnji suprug teško ozlijeđen, javlja Fenix Magazin.

Glasnogovornik lokalne policije Falk Hasenberg, kazao je kako su 51-godišnjak i njegova 59-godišnja supruga željeli unajmiti stan u vlasništvu starijeg para.

Stariji bračni par odvezao se do stana 51-godišnjaka i njegove supruge u Ottweileru. Tamo su ih, kažu u policiji, obavijestili da od planirane najamnine neće biti ništa.

Policija je priopćila kako je 51-godišnjak tijekom svađe uzeo pištolj i ustrijelio 78-godišnjakinju i njenog 79-godišnjeg supruga, javlja Fenix Magazin. Žena je umrla. Nakon toga je 51-godišnjak počinio samoubojstvo, supruga mu je neozlijeđena, ali je u šoku. Muškarac (79) je s teškim ozljedama odvezen u bolnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2022 04:15