StoryEditorOCM
RegijaEPIDEMIJA SE ŠIRI

U Srbiji 299 novozaraženih i 13 mrtvih, razmatra se vraćanje policijskog sata. Epidemiolog Zoran Radovanović: Brojke umrlih od Covida 19 su lažirane!

Piše PSD.
7. srpnja 2020. - 15:47
Vojska Srbije je ponovno Štark arenu pretvorila u veliku bolnicu za prihvat oboljelih od korone. U Srbiji gotovo svi pozitivni na testiranju budu hospitalizirani

Neslavni rekord epidemije koronavirusa srušila je Srbija u posljednja 24 sata: preminulo je čak 13 osoba, što je najviše dosad u jednom danu u toj zemlji, a broj novozaraženih osoba je 299. Ttestirano je 8.287 ljudi. Na respiratorima se pak trenutno nalazi 110 pacijenata, piše portal Mondo.rs.

Krizni stožer upozorio je da je liječenje duže nego u prvom valu korona virusa, a sve se češće piše i o mogućnosti vraćanja policijskog sata za područje glavnog grada Srbije, Beograda, i to već od ponedjeljka. U bolnici je zbog simptoma Covida završio i poznati košarkaš Partizana i reprezentacije Srbije Milan Mačvan. 

Štark Arena ponovo je postala Covid bolnica, a i sve druge zdravstvene ustanove vraćaju se u Covid režim funkcioniranja.

Epidemiolog i član Kriznog...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:12