StoryEditorOCM
Regijaporuka iz švicarske

Prijetio supruzi da će je silovati i baciti pod vlak, a sad tvrdi da je sve bio - eksperiment. Nitko mu ne vjeruje

Piše vijesti sd
22. studenog 2023. - 13:58

Samoprozvani teolog i psiholog Edin Tule iz Sarajeva danima je na društvenim mrežama prijetio supruzi Aidi, tvrdio da je drži vezanu, da je planira silovati i baciti pod vlak. Prijetio je potom i dužnosnicima stranke Narod i Pravda (NIP) u koju se njegova supruga učlanila, a nakon što se uznemirila javnost u BiH te u sve uključila i policija, poručio je da je to "bio samo eksperiment".

Naravno, nitko mu nije povjerovao, piše Dnevni avaz.

Samozvani teolog iz susjedstva prijetio supruzi da će je silovati i baciti pod vlak, a onda je nestao! Brzo je lociran

- Ono čemu ste jučer svjedočili bio je precizno dizajniran društveni eksperiment s ciljem utvrđivanja spremnosti naših institucija i ustanova, crkava, džamija, sinagoga i dobronamjernih ljudi da priteknu u pomoć dami u nevolji. Htio sam izmjeriti nivo kolektivnog džentlmenstva, prvenstveno Sarajevskog kantona, pa cijele bh. države, odnosno Balkana. U pripremi je moja knjiga “Agilna preventiva femicida i općeg nasilja u društvu” koja tretira ranjive kategorije društva i mjeri brzinu reakcije nadležnih institucija kada potencijalna žrtva nasilja kontaktira za pomoć. Cijeli eksperiment je bilo moje maslo. Aida i djeca su jučer cijeli dan bili u Sarajevu, u kući, u toplom, pili čaj od hibiskusa, slušali instrumental iz filma ‘Gospodar prstenova‘, netko je radio sklekove netko plank, beznadežno čekajući kada će državni organi zakucati na njihova vrata - naveo je Tule.

Kaže da ni nakon "15 sati potjere, Raminih helikoptera, SIPA-e, MUP-a, FUP-a, Interpola mahaluša, sihibarskih vidovnjaka i gatara, država nije uspjela locirati gdje se nalazi Aida Tule".

Dodao je i ovo:

- Preporučujem instant ostavke svih rukovoditelja državnih organa koji su neuspješno sudjelovali u pokrenutoj potjeri pronalaženja navodno otete i zatočene uvažene članice NIP-a jer su nesposobni što je kristalno jasno demonstrirano, a bit će i potvrđeno znanstvenom studijom. Ne znate s kim imate posla. Do sljedećeg eksperimenta, Vaš vječni prijatelj i prvi džentlmen Balkana, Edin Tule - naveo je nasilnik koji se, valjda za svaki slučaj, sklonio u Švicarsku!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 20:56