StoryEditorOCM
Regijagovor u skupštini

Dramatični Milorad Dodik: ‘Krećem u novu fazu političke borbe, idem do kraja, što god to značilo‘

Piše vijesti sd
28. ožujka 2024. - 14:20
Milorad Dodik obratio se narodnoj skupštini Republike Srpske povodom nedavne odluke visokog predstavnika Christiana Schmidta da ponovo donese izmjene Izbornog zakona BiHAntonio Balić/Cropix

Predsjednik entiteta Republika Srpska obratio se narodnoj skupštini Republike Srpske povodom nedavne odluke visokog predstavnika Christiana Schmidta da ponovo donese izmjene Izbornog zakona BiH u dijelu koji se odnosi na integritet izbora.

Dodik je na početku rekao da je njegovo djelovanje apsolutno u funkciji jačanja pozicije RS-a.

"Svaki čovjek u RS-u treba ostati miran stabilan i vjerovati u nju. Mi ćemo se nastaviti nositi s ovim što nam nameću u osobnom smislu. Kao predsjednik RS-a znao sam što me čeka i nemam se pravo ikome žaliti. Idem do kraja, šta god to značilo, za Republiku Srpsku i srpski narod", rekao je Dodik, uz napomenu da nema ni jednu pomisao da odustane, piše Klix.ba.

"Krećem u novu fazu političke borbe za Republiku Srpsku. Moja obitelj je sankcionirana, ljudski ja nikome ništa ne zamjeram. Ako vidim da RS ima problem, ja ću pitati narod na referendumu što misli o tome", rekao je Dodik dodavši kako smatra da je RS u delikatnoj situaciji.

"Prihvatiti podaništvo da se nestane ili da se opstane i podnese žrtvu", zaključio je Dodik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 09:05