StoryEditorOCM
PolitikaEU IZBORI

Vlasnik neobičnog splitskog hotela bogato nagradio Ilčića i njegovu politiku. O darežljivom gospodinu malo se zna...

Piše Vinko Vuković
4. lipnja 2024. - 12:17

Kad imaš viška novca, daj ga Ladislavu Ilčiću. On će znati kako ga kvalitetno potrošiti. A uz to će braniti i tvoje interese, biti tvoj štit, tvoj mač i tvoja tvrđava, a to se danas rijetko može kupiti.

Tako razmišlja Ivan Livaković, vlasnik hotela "Pax" u Splitu, koji je Ladislavu Ilčiću uplatio 18.000 eura kako bi ovaj ponovno vidio Bruxelles i tamo, pred svim onim silnim narodom, a posebice pred zabludjelim demokršćanima, poput naših HDZ-ovaca, mahao zastavom bez duginih boja.

"Hrvatski birači na ovim izborima, 9. lipnja, mogu birati između civiliziranog društva koje se temelji na povijesno dokazanim vrijednostima obitelji i otvorenosti životu ili mogu birati društvene eksperimente kakve smo vidjeli na ovogodišnjem Eurosongu ili kakve vidimo na gay paradi", kazao je prije nekoliko dana Ilčić na skupu u Zadru. I zaradio pljesak.

Ne znamo je li među okupljenima bio i Ivan Livaković, ali znamo da on sa zanimanjem prati Ilčićeve istupe. I da je njima baš zadovoljan. Stoga je posegao u džep, vlastiti, te Ilčiću dao 18.000 eura. Da mu se nađe. Kampanja je skupa, a Ilčić, bivši grozdovac i suverenist, sam je, bez stranke i stranačkog računa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2024 13:21