StoryEditor
Hrvatskazavršila u remetincu

Odvjetnik Josipe Rimac: Rekla mi je da je ona pronašla ‘bubu‘ u automobilu. Ona je čvrsta žena, ali tko god da se nađe u zatvoru nije najbolje

Piše PSD.
3. lipnja 2020. - 20:11
Ronald Goršić/HANZA MEDIA

Josipi Rimac, smijenjenoj državnoj tajnici u Ministarstvu uprave i prvooptuženoj u aferi 'Vjetroelektrane', u subotu je određen jednomjesečni pritvor, a njezin odvjetnik Vinko Gulišija kaže da će se na tu odluku suca istrage zagrebačkog Županijskog suda Olivera Mittermayera žaliti.

- Rimac je čvrsta žena, ali tko god da se nađe unutra nije najbolje, rekao je Gulišija za 24 sata na pitanje u kakvom je stanju njegova klijentica koja se trenutno nalazi u zatvoru u Remetincu.

Ističe da Rimac i dalje tvrdi da nije kriva za optužbe koje joj se stavljaju na teret, a da će eventualno s vremenom iznijeti više detalja obrane.

- Ja iskreno još uvijek ne znam što je sve u spisu, tek idući tjedan ću znati kad se sve kopira, poručuje Gulišija.

Izražava sumnju da su sve informacije koje se pojavljuju u medijima posljednjih dana istinite.

- Svatko može interpretirati razgovor onako kako hoćeš da ga se interpretira. Da se razumijemo, to su moja nagađanja, ne znam što je sve u spisu, rekao je.

Proteklih dana spekuliralo se da je Rimac angažirala stručnjaka ili privatnog detektiva specijaliziranog za detekciju uređaja za prisluškivanje, no Gulišija uvjerava da je 'bubu' pronašla njegova klijentica.

- Rekla mi je da je ona našla bubu. Nije mi govorila da je angažirala nekoga da joj to nađe, kaže Gulišija za 24 sata.

#JOSIPA RIMAC#VINKO GULIŠIJA

Izdvojeno

08. srpanj 2020 07:01