StoryEditorOCM
HrvatskaNIJE LOŠE

Obitelj se iz Švicarske vratila u Hrvatsku, tvrde da su ugodno iznenađeni: ‘Ovo su tri stvari koje su se promijenile‘

Piše VIJESTI SD
2. lipnja 2024. - 16:33

"Hej svima! Želim podijeliti tri pozitivna iskustva otkad smo se vratili iz Švicarske u Hrvatsku. U sljedećem postu podijelit ću i tri negativna iskustva", napisala je jedna hrvatska obitelj koja se vratila u Hrvatsku. 

Pa kažu: 

1. HZZO za djecu: Djeca do 18 godina ne plaćaju mjesečnu naknadu, a korekcija zubi im je također pokrivena. Velika stvar za roditelje!

2. Pedijatar: Pronalazak pedijatra je bio lakši nego što sam mislila. Preko e-Građanina sam dobila dvije opcije i brzo potvrdila izbor, bez telefoniranja i moljenja. 

3. Mjesto u vrtiću: Kao povratnici u Hrvatsku direktno smo upisali dijete u vrtić bez restrikcija. Sve prijave idu digitalno preko e-Građanina. 

image

tik tok

Gospođa zaključuje: ‘Stvarno sam pozitivno iznenađena ovim stvarima, nisam to očekivala‘.

Čekamo video s negativnim iskustvima...

@danimol1 Hej svima! Želim podijeliti tri pozitivna iskustva otkad smo se vratili iz Švicarske u Hrvatsku. U sljedećem postu podijelit ću i tri negativna iskustva. #PovratakUHR #HZZO #eGrađanin #PozitivnaIskustva#croatia#auswandern #switzerland#goodthings #family#backtocroatia #auswanderung #croatiafulloflife ♬ This Is The Life - Sarah De Warren & Charming Horses & Hanno
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 15:39