StoryEditorOCM
Hrvatskanije se snašao

Nediljku Dujiću trebala je pomoć da podnese kaznenu prijavu, iako je radio u policiji. Tvrdi da je dobio prijeteća pisma

Piše Vijesti SD
17. listopada 2024. - 19:21

Čelnik Hrvatskih šuma i HDZ-ovac Nediljko Dujić kazao je da ne zna kako se podnosi kaznena prijava, iako je godinama radio u policiji. Nediljko Dujić u ponedjeljak je, 14. listopada, bio u službenim prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske, ali danas tvrdi da se nije sastao s načelnikom policije Sandrom Santinijem piše Index

Podsjetimo, njegov odlazak u policiju poklopio se s time što je istog dana objavljeno kako je odbačena kaznena prijava policajke protiv Anne Dujić, kćeri Nediljka Dujića, zbog slučaja "nakaze". 

- Supruga i ja bili smo u ponedjeljak u prostorijama šibenske policije jer smo podnijeli kaznenu prijavu zbog prijetnje likvidacijom mene i moje obitelji. Prijetnje smo dobili u petak u poštanski sandučić. Vidjeli smo to tek u nedjelju jer smo bili na putu. Bila su to dva pisma s prijetnjom smrću - rekao je za RTL Dujić.

Dujić demantira da se sastao sa Santinijem.

- Nisam bio s njim, nego sam ga nazvao jer imam njegov broj i tražio informaciju kako se podnosi kaznena prijava jer nikad ranije nisam to radio - rekao je Dujić.

Dodao je da je sa svojom suprugom bio kod inspektora koji zaprima kaznene prijave. Zanimljivo je što je Dujić navodno zvao Santinija da ga upita kako se podnosi kaznena prijava, s obzirom na to da je godinama radio u policiji. Bio je djelatnik PU Šibenik, a u rujnu 1991. MUP mu je dodijelio stan na čuvanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 19:22