StoryEditorOCM
Hrvatskaogorčenje u obitelji

Majka dječaka preminulog u Metkoviću: Znaju li oni koji su krivi za smrt našeg Gabrijela kako je na Sve svete odlaziti na grob svog djeteta? Uskoro će i godina dana od tragedije, a nitko ne želi provesti vještačenje... Želimo istinu i dobit ćemo je!

31. listopada 2019. - 10:20
Ivana i Mišo Bebić, roditelji preminulog Gabrijela, ne namjeravaju odustati od potrage za odgovornima za tragediju

Moj suprug Mišo i ja ogorčeni smo, kao i cijela naša obitelj, što vještačenje okolnosti smrti našeg sina Gabrijela Bebića, koji je preminuo prošle godine 11. prosinca u KBC-u Split nakon niza propusta metkovskih liječnika, još uvijek nije završeno. Gotovo godinu dana treba da netko u ovoj državi obavi vještačenje – rekla je Ivana Bebić, Gabrijelova majka.

Kako je Slobodna Dalmacija već pisala, vještačenje ovog slučaja “neželjeno” je za sve medicinske fakultete u Hrvatskoj, pa ga je na kraju “po kazni” dobio zagrebački Medicinski fakultet.

Prvo je zagrebački Medicinski fakultet odbio vještačenje jer je članica Povjerenstva za vještačenja bila vještakinja i u Metkoviću kad je Ministarstvo zdravstva poslalo svoje vještake da provedu inspekcijski nadzor. Zbog...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:04