StoryEditorOCM
HrvatskaDAN NAKON UŽASA

Gradić u Slavoniji zavijen u crno. Mještani u šoku: ‘Jadni ti roditelji, ne daj Bože nikome!

Piše Vijesti SD
7. rujna 2024. - 21:27

U Tovarniku se u petak navečer odvijala prava drama kada je 40-godišnji muškarac zapalio dvije obiteljske kuće, jednu u kojoj žive njegovi roditelji, a drugu u kojoj živi njegov brat. Nakon toga, nožem je napao policajce koji su stigli na intervenciju. U samoobrani, jedan od policajaca pucao je u napadača, koji je s teškim ozljedama prevezen u vukovarsku bolnicu, piše Danas.hr.

Dežurni kirurg dr. Nenad Čekić iz Nacionalne memorijalne bolnice Dr. Juraj Njavro u Vukovaru izvijestio je kako je pacijent primljen u jedinicu intenzivnog liječenja, no unatoč naporima liječnika, preminuo je u ranim jutarnjim satima.

"Pacijent je odmah nakon primarne obrade u hitnoj kirurškoj ambulanti, primljen u Jedinicu intenzivnog liječenja gdje su dalju skrb preuzeli anesteziolozi u suradnji s nama. Nastavljena je potporna terapija, međurim nažalost u 3.40 satipacijent je od zadobivenih ozljeda preminuo", rekao je dr. Čekić.

image

Ilustracija

Duje Klarić/Cropix

Mještani Tovarnika su šokirani. Jedan od njih, Alen, svjedočio je požaru: "Primijetio sam plamen iz prve kuće, a ubrzo sam vidio plamen i iz druge. Pretpostavljam da je muškarac zapalio jednu pa drugu."

Mještanka Milica izrazila je suosjećanje s obitelji napadača: "Jadni su ti roditelji, ne daj Bože nikome. Koliko su truda i rada uložili u te kuće, da postaneš čovjek, a sada se ovako nešto dogodilo."

Prema riječima susjeda, muškarac je živio u Zagrebu i bio poznat kao miran čovjek, no u posljednje vrijeme imao je obiteljskih i zdravstvenih problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 23:02