StoryEditor
Crna kronikaStravične scene

Strava u selu kraj Zadra: nakon svađe zbog iskrcavanja građevinskog materijala golim rukama zadavio susjeda

Piše Vladimir Urukalo
16. ožujka 2020. - 11:48
Ronald Gorsic/Cropix

U selu Žegar kod Benkovca, zaseok Bundale, u nedjelju oko 18 sati došlo je do sukoba dvaju susjeda, 65-godišnjeg Vlade Bundala i 72-godišnjeg Save Bundala u kojem je mlađi muškarac izgubio život.

Kako neslužbeno doznmajemo, sukob je počeo to jutro oko 10 sati kada je Vlado uz put na Savin teren iskrcao dvije karijole građevinskog materijala. Savo ga je upozorio da to ne radi jer je to njegova djedovina i već je tu došlo do verbalnog prepucavanja. Navodno je Vlado tada lopatom krenuo na svog susjeda, no spriječila ga je u daljnjem napadu supruga.

Neslužbeno doznajemo da je mlađi muškarac oko 12 sati nazvao i policiju, obavijestivši ih da mu stariji susjed prijeti smrću, no oni navodno nisu izašli na teren.

Poslijepodne je Savo odveo svojih 60-ak koza na ispašu, a kad se oko 18 sati vratio i spremio ih u štalu, čim je zatvorio vrata dočekao ga je susjed i odmah napao šakom u glavu. Raskrvavio mu je lice i nastavio ga udarati, a ovaj se u jednom trenutku izmakao i uhvatio ga rukama za vrat. Počeo ga je daviti i nije ga pustio sve dok ga nije ubio. 

Nakon što je beživotno susjedovo tijelo palo na pod Savo je izašao na cestu i u tom trenutku nailazi prolaznik kojem je on ispričao sve što se dogodilo. Taj prolaznik ga je zadržao i nazvao policiju koja je došla i uhitila Savu.

#UBOJSTVO

Izdvojeno

03. lipanj 2020 16:55