StoryEditorOCM
Crna kronikaočevid u tijeku

Otkrivaju se detalji užasa u Puli: policija privela osumnjičenika, navodno se radi o sinu ubijenog bračnog para koji je i ranije činio kaznena djela

Piše HINA/PSD
14. siječnja 2022. - 17:43

NOVO: 18:04 Iz istarske policije novinarima su potvrdili da su u kući pronađena tijela dviju osoba, žene i muškarca starije životne dobi, kao i da je u njihove prostorije priveden muškarac koji se dovodi u vezu s događajem.

image
Duško Marušić/Cropix

- Osoba koja se dovodi u vezu s događajem je privedena. Dobili smo informaciju o tijelima. Radi se o muškarcu i ženi starije dobi. Ne bismo izlazili s detaljima u ovoj fazi istrage. Svi su u srodstvu, svi su članovi obitelji. Osoba je u krvnom srodstvu. Možemo reći samo da se radi o osobi koja se nalazi u policiji. Očevid je u tijeku, nemamo još dovoljno informacija. Policija nije imala ranijih postupanja u toj obitelji što se tiče narušenih obiteljskih odnosa - rekli su iz policije.

image
Duško Marušić/Cropix

Na novinarsko pitanje potvrdili su da je muškarac otprije poznat policiji, i to po nasilnim kaznenim djelima, no također nisu otkrili detalje. Rekli su i kako uzrok i vrijeme smrti tek trebaju biti utvrđeni obdukcijom pronađenih tijela.

image
Duško Marušić/Cropix
image
Duško Marušić/Cropix

U kući u Argonautskoj ulici u Puli u petak poslijepodne policija je pronašla mrtve supružnike, a muškarac koji se dovodi u vezu s ubojstvom  je u pulskoj policijskoj postaji, izvijestila je istarska policija. 

Prema dosad dostupnim informacijama radi se o muškoj i ženskoj osobi, odnosno supružnicima te se osnovano sumnja na nasilnu smrt, odnosno na dvostruko ubojstvo.

Kako se neslužbeno doznaje, 30- godišnjak iz Pule koji se dovodi u vezi s tim događajem je sin koji se sam prijavio policiji nakon počinjenog zločina.

U petak oko 16,15 sati, u kući u Argonautskoj ulici u Puli pronađene su dvije mrtve osobe, piše Jutarnji list. 

Očevid je u tijeku, a osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem nalazi se u policijskoj postaji Pula.

Glas Istre neslužbeno doznaje da se tragedija dogodila na kućnom broju 76, na Gregovici, nedaleko šume Gregovica, odnosno stotinjak metara ulicom iznad novog Lidla koji je smješten uz Zaobilaznicu.

Taj dio Pule izuzetno je miran, obiteljski kvart s relativno novijim obiteljskim kućama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. ožujak 2023 11:45