StoryEditorOCM
Crna kronikaTEŠKE OZLJEDE

Što se događalo kraj noćnog kluba na Poljudu? Mladić slomljene lubanje nađen na platou, 50 metara od ulaza u objekt...

6. travnja 2024. - 17:48

Splitska policija provodi kriminalističko istraživanje teškog ozljeđivanja 23-godišnjeg mladića koji je nađen na ulici Put Supavla u Splitu u subotu oko 3.30 sati. U subotu tijekom jutra bili su u noćnom klubu na Poljudu.

Od Dražena Brzice, vlasnika kluba "Velvet" saznajemo kako mladić nije nađen ispred kluba.

- Nađen je na cesti, točnije na platou, oko 50 metara udaljenom od ulaza u klub. Na putu sam, nisam u Splitu, ali znam da se u klubu nije dogodio nikakav incident. Imamo video nadzor, a jutros je tamo bila policija - kazao nam je.

Prema prvim informacijama koje su puštene u javnost, policija je zaprimila dojavu da u ulici Put Supavla u Splitu ispred kluba leži muškarac koji je najvjerojatnije ozlijeđen. Prevezen je na pružanje liječničke pomoći, zadržan je u bolnici i utvrđeno je da je zadobio teške tjelesne ozljede.

Mladić ima frakturu lubanje i nagnječenje mozga te je hitno operiran. Smješten je na Jedinicu intenzivnog liječenja KBC Split i nalazi se u opasnosti po život. Iz policije su u prvoj informaciji naveli kako se, prema do sada utvrđenim informacijama, dogodio fizički sukob između dvije osobe u kojem je muškarac zadobio ozljede.

image
Goran Mehkek/Cropix

Prema neslužbenim informacijama, 23-godišnjak je zadobio teške ozljede glave u sukobu s više osoba. Na mjestu događaja obavljen je očevid, o događaju je obaviješteno državno odvjetništvo, te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Osim snimaka kamera iz kluba, pregledat će se i snimke nadzornih kamera s vanjske strane objekta. Razgovor s teško ozlijeđenim mladićem za sada nije moguć.

Inspektorima možda pomogne razgovor s osobljem kluba, ako je prije samog incidenta bio gost u ugostiteljskom objektu. U tom slučaju važno je saznati s kim je bio jer bi to bio moguć trag za otkrivanje počinitelja.

Također, s obzirom da u klubu postoje nadzorne kamere, na snimkama će se moći vidjeti je li 23-godišnjak bio unutra prije napada te s kim je provodio vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:56