StoryEditorOCM
Crna kronikamogao bi u zatvor

Snimao seks s partnericom pa poslije prekida snimke slao prijateljicama: ‘Reci joj da imam broj i od kuma‘

Piše M. B./ JL
25. lipnja 2024. - 22:58

Zbog neovlaštenog slikovnog snimanja optužen je 44-godišnjak iz Zagreba koji je intimne fotografije svoje bivše partnerice slao njezinim prijateljicama. Tužiteljstvo za njega traži šest mjeseci zatvora, piše N1.

Iako mu je prvotno na teret bila stavljena zlouporaba snimke spolno eksplicitnog sadržaja, nakon istrage ipak je optužen samo za neovlašteno snimanje.

On doduše negira da je bilo što nezakonito napravio. Njegova bivša dugogodišnja partnerica i njezine prijateljice svjedočile su o fotografijama eksplicitnog sadržaja.

Optuženi 44-godišnjak opisao je da je s partnericom napravio jednu snimku njihovog spolnog odnosa.

 pokušao se opravdati pijanstvom

“Snimka je snimljena sporazumno. Nakon što smo prekinuli poslao sam njezinoj prijateljici par slika našeg seksa, no taj dan bio sam pijan”, pokušavao se opravdati 44-godišnjak.

Njegova bivša partnerica prisjetila se u svom svjedočenju da joj je nakon prekida rekao da će joj sve naplatiti.

“Nakon prekida nastavio mi se javljati, no kada mi je poslao snimku intimnog odnosa sebe i neke druge žene blokirala sam ga”, ispričala je istražiteljima 44-godišnjakova žrtva.

image

Kad je žrtva blokirala bivšeg partnera, on je fotografije poslao njenim prijateljicama (ilustracija)

Afp

Tek tada je počeo pakao. Fotografije njezinog spolnog odnosa s 44-godišnjakom završile su kod njezine dvije prijateljice. Uz fotografije su stajale vulgarne poruke.

Uz jednu je pisalo: “Reci joj da imam broj i od kuma”. Idući dan uz novu fotografiju koju je poslao njezinoj prijateljici napisao je: “Oprosti L…., ali reci kurvici da bum joj vratil sve laži i obmane, ali polako.”

prepoznatljive tetovaže

Prijateljica koja je dobila fotografije potvrdila je da je prepoznala 44-godišnjakovu bivšu partnericu.

 “Nije joj se vidjelo lice, no prepoznala sam njezine tetovaže”, dodala je.

“Sjećam se da je bila u šoku nakon toga jer nije znala da je snimao njihov spolni odnos. Bojala se da fotografije ne pošalje njezinim roditeljima jer je prijetio da će to napraviti”, svjedočila je druga prijateljica žrtve.

Tužiteljstvo je zaključilo da je 44-godišnjak doista počinio kazneno djelo koje mu je stavljeno na teret budući da iz analiziranih snimaka ne proizlazi bilo kakva interakcija snimane žene s kamerom. Iz toga tužiteljstvo zaključuje da nije znala da ju se snima, a kada je doznala da je 44-godišnjak dijelove te snimke poslao njezinim prijateljica uslijedio je šok, navodi N1.

image

Tužiteljstvo za Zagrepčanina traži šest mjeseci zatvora (ilustracija)

/Shutterstock

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 23:00