StoryEditor
Crna kronikaočevid u tijeku

Kod Starog Kotača s tri hica u noge propucan suvlasnik dubrovačkog noćnog kluba

Piše Dušan Miljuš/JL
19. svibnja 2022. - 14:26

U Petrovaradinskoj ulici u Zagrebu oko podneva je iz vatrenog oružja ranjen muškarac. Na njega je pucao nepoznati počinitelj za kojim policija traga, potvrđeno nam je iz Službe za odnose s javnošću PU zagrebačke.

Kako neslužbeno doznajemo, nepoznati napadač je s tri hica iz pištolja u noge upucao Alena L. (43), suvlasnika dubrovačkoga noćnoga kluba La Bombonera.

image


 

Davor Pongračić/Cropix
image
Davor Pongračić/Cropix

Sve se odvijalo na parkiralištu poznatoga restorana Stari Kotač, a za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do propucavanja, odnosno jesu li napadač i žrtva razgovarali prije nego je prvi na drugoga potegao oružje, ili se pak radilo o zasjedi.

image
Davor Pongračić/Cropix
image
Davor Pongračić/Cropix

Ranjenog Alena je njegov prijatelj, inače vlasnik restorana, odvezao u bolnicu gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Alen L. je inače suvlasnik noćnoga kluba La Bombonera u Dubrovniku, a više je puta istupao u medijima povodom natpisa oko kluba. Policija istražuje čitav događaj.

image
Davor Pongračić/Cropix

Nemili događaj u Prečkom prepričao nam je i jedan svjedok:

- Ja sam pogledao u čovjeka u kojeg je pucano. Poslije je malo zateturao i otišao u ovu ulicu (pokazuje na ulicu, op. a.)... Čuo sam da ga je pogodio u noge. Koliko sam hitaca čuo? Jedno četiri sigurno'.

image
Davor Pongračić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2022 03:51