StoryEditorOCM
Crna kronikapanika među jatacima

Mobitel trostrukog ubojice iz Gradačca na vještačenju u Njemačkoj, moglo bi se saznati s kim je pričao prije ubojstva

Piše vijesti sd
24. kolovoza 2023. - 17:58
BiH policija nije mogla otključati mobitel Nermina Sulejmanovića koji krije tajnu tko mu je eventualno pomogao u ubojstvu Nizame HećimovićFacebook, Cropix/

​Uskoro bi se mogao dogoditi važan preokret u istrazi oko trostrukoga ubojstva u Gradačcu u Bosni i Hercegovini.

Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) koji su preuzeli mobitel trostrukog ubojice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, poslali su ga na vještačenje u Njemačku.

Razlog je što je mobitel ubojice, Iphone, zaključan i istražitelji ga nisu mogli otključati. Mobitel se ugasio prije pet dana.

Mobitel je, odlukom Uprave FUP-a poslan jednom IT stručnjaku i istražitelju koji radi na vještačenju uređaja od sredine prošloga tjedna, piše Dnevni avaz.

Sada se čekaju prvi rezultati vještačenja, moguće već do početka idućega tjedna da će Tužiteljstvo Tuzlanskoga kantona imati sve listinge, poruke i pozive.

Predmet istrage je kompletan sadržaj u mobitelu: poruke, mailovi, fotografije, videa i, prema planu istrage, sve će biti uspješno realizirano u najkraćem mogućem roku.

Od dana kada je Sulejmanović ubio Nizamu Hećimović, oca i sina Onder, teško ranio Harisu Onder, Nedima Pamukovića i policajca, počela je i panika među onima koji su na bilo koji način bili bliski s njim.

Oni koji su na bilo koji način pomogli pomahnitalome ubojici imaju razlog za brigu, a oni koji su eventualno nedužni prozivani dobit će dokaz o vlastitoj nevinosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:34