StoryEditorOCM
Crna kronikabez pomoćnih kotača

Hrvatica rekorderka vikenda napuhala je 3,76 promila, ovo joj je treći put u godinu dana, svaki put je vozila bicikl

Piše vijesti sd
21. kolovoza 2023. - 21:42
Žena od 43 godine triput je napuhala preko tri proHrmila i nije jedina u Podravini koja je alkoholizirana biciklirala (ilustracija)Afp

Hrvatski policijski bilteni poslije vikenda redovito bilježe povrede zakona, najčešće vezano za alkoholiziranost vozača.

Akoholni rekorder vikenda je žena, 43-godišnjakinja iz Pitomače koja je u subotu oko 17 sati napuhala rekordnih 3,76 promila, i to vozeći bicikl. Policija je ranije izvijestila kako je vozačica bicikla njezine dobi u Pitomači i lani potkraj rujna oko 13 sati napuhala čak 3,63 promila, a mjesec dana kasnije, u listopadu, opet ista žena u istome mjestu i opet visoka alkoholiziranost na biciklu od 3,08 promila, izvijestila je virovitička policija, piše Danica.

Čini se da vozači i vozačice u podravskome kraju vole bicikle pa je u veljači prošle godine oko 18.15 sati u Botovu kod Koprivnice biciklistica (52) napuhala 2,68 promila alkohola.

Međutim apsolutni rekorder je 42-godišnji biciklist s pitomačkog područja, koji je sredinom travnja u 12.50 sati zatečen kako upravlja biciklom s nevjerojatnih 4,42 promila alkohola. Za mnoge je to srećom nedohvatljiv rezultat, ali i nerješiva enigma kako je s toliko alkohola u sebi mogao održavati ravnotežu na biciklu.

image

Neki se još čude kako je žena s toliko promila alkohola mogla voziti bicikl (ilustracija)

Joško Šupić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 12:04