StoryEditorOCM
Crna kronikaKOME VJEROVATI?

Hrvatica platila majstoru bojanje stana, on joj ukrao boju i pobjegao. Evo kako ju je prevario, ovoga nema ni u filmu

Piše VIJESTI SD
20. listopada 2024. - 14:12

Jedna žena iz Hrvatske se na popularnoj FB stanici na kojoj se prijavljuju prevare požalila na majstora. 

Pa kaže: 

- Ovim putem želim upozoriti na jednu tvrtku. Vlasnik tvrtke mi je u stan poslao jednog od svojih djelatnika da mi ofarba stan u fušu izvan radnog vremena. Navedeni posao sam pogodila za cijenu 400 eura i moj materijal. U subotu je taj djelatnik bio kod mene jer je trebao pofarbati stan. Ja sam 400 eura navedenoj osobi platila unaprjed te sam kupila materijal u iznosu od 150 eura.

Kada smo došli do stan taj je čovjek materjal za farbanje stana ostavio u svome autu pod izlikom da mu dolazi jos jedan radnik pomoći. Otišli smo gore u stan jer smo se dogovorili da mi usput izmjeri i prozor na lođi kako bi kupila novi. Pod izlikom da je u autu zaboravio metar isti je otišao do auta po njega i nije se vratio, pobjegao je...

Ali to nije sve, povratkom u stan sam shvatila da mi je isti iz stana otuđio mobitel Samsung Galaxy A 35 u vrijednosti još par stotina eura. Napominjem da je vlasnik obrta preko kojeg sam došla do tog majstora osoba koju poznam 12 godina i iz tog razloga sam platila u naprijed. Sve je prijavljeno policiji - navela je gospođa. 

image

F B

image

F B

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2024 14:13