StoryEditorOCM
Crna kronikahoror u zagrebu

Cure jezivi detalji o muškarcu koji je gol hodao ulicom i razbijao sjekirom: ‘Dvije godine mu ne viđamo majku!‘

Piše Marin Dešković/JL
13. lipnja 2024. - 19:09

Zagrebačka policija je danas oko 14.25 sati na području Susedgrada zaprimila dojavu o muškarcu bez odjeće koji hoda ulicom i sjekirom oštećuje automobile, nakon čega su se uputili na kućnu adresu gdje su pronašli tijelo preminule žene. 

Dolaskom na njegovu adresu stanovanja, policijski su ga službenici zatekli i priveli u službene prostorije.

Jutarnji list piše kako se radi o muškarcu M.C. starosti oko 60 godina koji je navodno s truplom svoje preminule majke živio u kući nikome ne govoreći da je ona umrla. Policija koja još uvijek istražuje uzrok smrti, za sada ne sumnja kako je riječ o ubojstvu, već je majka 60-godišnjaka vjerojatno umrla prirodnom smrću. Međutim, točne okolnosti će se znati tek kada završi obdukcija, jer je tijelo žene pronađeno u jako lošem stanju. Kako smo na licu mjesta uspjeli doznati, žena čije je tijelo pronađeno je prije tri godine imala moždani udar nakon čega je prošla rehabilitaciju te su je znali viđati kako je sin gura u kolicima. No, unazad dvije godine nju su prestali viđati, a M.C. je naprasno prestao potpuno komunicirati s bilo kojim susjedom.

image

Policijski očevid 

Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix

‘Jednostavno kad bi ga sreli, pozdravili bi ga na ulici, a on bi samo okrenuo glavu. Vjerojatno se to tada dogodilo‘, rekao nam je jedan od susjeda. Inače, M.C.- a ne poznaju kao nasilnu osobu, već tvrde da je bio iz normalne obitelji. On i njegov pokojni otac su imali tvrtku koja je u međuvremenu popala - otac mu je umro, a on se zaposlio u jednom osiguravajućem društvu, rekao je susjed novinaru Jutarnjeg lista.  

Druga susjeda napominje kako M.C. nije bio incidentan do prije godinu dana, a onda se počeo svađati sa susjedima. Danas se navodno posvađao s jednim susjedom oko struje, a onda je došao u njegovu kuću i počeo sjekirom razbijati automobile u dvorištu i prozore u kuhinji.

image
Ranko Suvar/Cropix

Kako smo saznali od susjeda, policija je ovdje u protekle dvije godine dolazila do kuće M.C.- a kako bi pokušali provjeriti što mu se događa s majkom, no on im ne bi otvorio vrata i oni bi jednostavno otišli.

‘A što da ga pitamo, kako da ga pitamo je l‘ ti majka živa? On bi se samo okrenuo i otišao. Smatrali smo da nadležne službe o tome trebaju voditi računa‘, kazao je jedan od susjeda.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image

Kuća u kojoj je pronađena mrtva žena i policijski istražitelj

Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 06:45