StoryEditor
BiznisPromo

Daljnja ekspanzija Tommyjeve prodajne mreže

Piše Promo
21. svibnja 2020. - 14:41

Trgovački lanac Tommy ponovno je otvorio renovirano prodajno mjesto - maximarket u Okrugu Gornjem, Šetalište Stjepana Radića 18 a.
Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima.
Tommy maximarket obnovljen je i osvježen, prodajni prostor je opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine.
Ukupna korisna površina ovoga maximarketa je preko 700 m2, a osiguran je i veći broj parkirnih mjesta za kupce.
Pored obnovljenog interijera, u ovom maximarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.
Ponudu maximarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo odjele svježeg mesa, ribarnice, voća i povrća i pekarstva sa dnevno svježim proizvodima koji postaju prepoznatljivi dio naše ponude, uz dominantnu zastupljenost domaćih hrvatskih proizvođača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2021 12:11