Overlay
raskoš i elegancija

Svi bruje o haljinama koje je nećakinja princeze Diane nosila na svom vjenčanju: pogledajte divnu vjenčanicu lady Kitty s potpisom prestižnog brenda

Piše Stil
Foto Gareth Fuller
30. srpnja 2021. - 09:27

Među uzvanicima na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle posebno se istaknula maldoženjina rođakinja, lady Kitty Spencer. Nakon vjenčanja godine, svi su brujili o elegantnoj i lijepoj nećakinji pokojne princeze Diane. Dvije godine nakon Harryjevog vjenčanja, sudbonosno da izrekla je i Kitty, a nakon obreda i proslave održane u vili Aldobrandini, veličanstvenom talijanskom baroknom imanju s prostranim vrtovima i pogledom na Rim, svi bruje o predivnoj vjenčanici u kojoj je mladenka postala supruga financijera Michaela Lewisa.

Lady Kitty nosila je vjenčanicu brenda Dolce & Gabbana Alta Moda, što je potvrdila modna kuća putem svog Instagrama. "Za ovaj jedinstveni događaj, Dolce & Gabbana stvorili su niz ekskluzivnih ručno rađenih haljina, od kojih svaka slavi ljepotu mladenke", naveli su. 

Čipkasta vjenčanica inspirirana viktorijanskom modom imala je zanimljiv izrez, rukave pune duljine, ugrađeni prsluk i dugi šlep, a mladenka je nosila i vezeni veo. Osim te haljine, globalna veleposlanica Dolce & Gabbane i nećakinja princeze Diane, tijekom svog vjenčanog vikenda nosila je haljinu baby plave boje izvezenu cvijećem, ručno oslikanu svilenu haljinu ukrašenu ružama i balsku haljinu sa zlatnim i srebrnim perlama.  

Teško je reći koja je od njih najljepša, zar ne?

Pratite Stil i na Instagramu!

19. travanj 2024 08:44