Overlay
poznati brendovi

Online modna platforma Zalando najavila dolazak u Hrvatsku, provjerili smo im ponudu noviteta i pronašli komade za kojima mjesecima uzdišemo...

Piše Stil
16. ožujka 2021. - 14:18

Europska online modna platforma Zalando planira širenje na osam europskih tržišta među kojima je i Hrvatska, najavljeno je u utorak iz te tvrtke. Tvrtka je na konferenciji za novinare u Berlinu najavila širenje na osam europskih tržišta, među kojima je i Hrvatska.

"Tako će od srpnja i Hrvati moći naručivati odjeću, obuću i modne dodatke preko ove vodeće online modne platforme, koja je već dostupna u 17 europskih zemalja", navodi se u priopćenju.

Uključivanje Hrvatske i drugih sedam zemalja znači da će se roba naručena preko Zalanda dostavljati u te zemlje (u koje se sada ne dostavlja), web sučelje bit će lokalizirano odnosno prevedeno i na hrvatski jezik, a domaći proizvođači moći će ponuditi svoje proizvode i brendove i to ne samo za kupce u Hrvatskoj.

Zalando je europska online modna platforma osnovana 2008. godine u Berlinu, a prema podacima tvrtke koristi je više od 38 milijuna korisnika u 17 europskih država. U ponudi su joj modne marke Moschino, GAP, Michael Kors, Ralph Lauren, BOSS, Armani, Victoria Beckham, Iro, MM6 Maison Margiela, Proenza Schouler, Alberta Ferretti, N°21, Regina Pyo, Bally, Joseph...

Provjerili smo ponudu noviteta.

image
Proenza Schouler White Label, 4510 kn
image
Cult Gaia, 3130 kn
image
Derhy, 1010 kn
image
Only, 230 kn
image
Victoria Beckham, 5,100 kn
image
Moschino, 19,664 kn
image
Moschino, 3740 kn
20. travanj 2024 09:22