Overlay
Rock chick

Nova muza Rolling Stonesa pravo je osvježenje na sceni: španjolka Marina Ontanaya oduševila je i Jaggera

Foto Shutterstock
6. kolovoza 2020. - 12:20

Španjolska glumica Marina Ontanaya izgleda kao rock zvijezda 70-ih, ponaša se kao jedna i utjelovljuje svojim stavom i izrazom sve ono što predstavlja glazbeni pravac koji toliko volimo.

Marina vrišti rock n' roll. Ne samo doslovce, u novome spotu Rolling Stonesa za pjesmu snimljenu davne 1973., ali nikad javnosti predstavljenu, barem ne donedavno, već svakim svojim potezom u javnosti potvrđuje koliko je ležerna, lagana i šik. Uz to, ima stav "ne pitajte me ništa", baš ono što treba imati osoba koja savršeno predstavlja zvuk Rolling Stonesa.

I to originalnih Stonesa. 

Video je režirala Diana Kunst, a upravo je Ontanaya glavna zvijezda u njemu. Zanimljivo je i da su se redateljica i njena "muza", koja će se kasnije pokazati i Jaggerovom, upoznale preko Kunstinog bivšeg muža koji je u to vrijeme bio Ontanayin dečko, kako prijateljice pričaju za Vogue.

Kreativni tim jednog od najdugovječnijih rock bandova u povijesti glazbe iz prve je u španjolskoj manekenki koja je glumila u filmu "Deseo" prepoznao utjelovljenje rock žene 70-ih. A ona je i sama bila oduševljena.

"Mick je pogledao materijal i opsjednut je njom", komentirali su video.

Iako se o njenom privatnom životu ne zna mnogo, Ontanayu na društvenim mrežama prati oko 300 tisuća ljudi, a sve je češće viđamo i u javnom prostoru. Ne sumnjamo da će tako u dogledno vrijeme i ostati, a moramo priznati i kako je pravo osvježenje na sceni.

19. travanj 2024 13:15