Overlay
katakomba

Najpopularniju dalmatinsku parolu za vraćanje u formu sad možete nositi i na ‘maji‘: Katarina Smolić ima novu majicu s natpisom

Piše Matea Roglić
11. ožujka 2021. - 11:54

Ona je kreativna, samopouzdana i totalno svoja. Kad uđe u prostoriju unese toliku energiju te ne možete a da je ne primijetite. Modna je dizajnerica i stilistica, vlasnica dvaju brenda Katakomba i Obekei – a tek joj je trideset i jedna godina. Katarina Smolić u slobodno se vrijeme bavi analognom fotografijom i skuplja Jordan tenisice, pod pseudonimom Katasplakata na Instagramu objavljuje postove o modi, dnevnoj rutini i prehrani.

Upravo predstavlja novitet svog brenda Katakomba, majicu s natpisom “Lito ide mala”, sinonimom za puno toga u slengu dalmatinske svakodnevnice, ali uglavnom za sve čari četvrtog nam godišnjeg doba i kao motivacijska zezancija za odlazak u teretanu.

Ovo je ujedno i prvo pojavljivanje same dizajnerice Katarine Smolić u svome dizajnu, a zanimljivo je i da se dizajnerica odlučila sama početi raditi svoje vizuale pa su i ranije izrađene majice s natpisima počele dobivati svoj novi vizualni identitet.

24. travanj 2024 15:57