Overlay
promo

Otkrili smo kremu koja učinkovito rješava sve probleme s kožom! Njeguje ju i čini čarobno mekom i lijepom

Piše Stil
Foto Shutterstock
2. veljače 2023. - 14:47

Omiljeni Melem, već dugih 45 godina najprodavanija univerzalna zaštitna krema za sve generacije i različita stanja kože, svojom Cold Cream kolekcijom vraća se tradiciji njege osmišljenoj prije gotovo dvije tisuće godina za najnježniju, intenzivnu njegu suhe i nadražene kože.

Uzevši u obzir sve što Melem čini jedinstvenim, Nevini farmaceuti tu su jedinstvenu formulaciju unaprijedili dodavanjem visokog postotka uree i pantenola te su time dobili bogatu, hranjivu, kremastu formulaciju koja se topi u dodiru s kožom i trenutno zaglađuje, omekšava i oporavlja kožu uz nevjerojatan osjećaj ugode te ju čini čarobno mekom i lijepom.

Nova Cold Cream formulacija dolazi u obliku balzama za usne, koncentrirane kreme i bogate kreme za njegu tijela. Upravo je savršena za pomoć koži u suočavanju s različitim izazovima vezanima uz zimsko vrijeme, poput bure, snijega, leda, vlage i boravka u zagrijanim prostorima, a dobrodošla je pomoć i u slučaju različitih iritacija, poput one do koje dolazi uslijed brijanja ili depilacije.

image

Melem Cold Cream

Melem Cold Cream hranjivi balzam za usne formuliran je za njegu izuzetno suhih usana sklonih ljuštenju i pucanju kože koje trenutno zaglađuje, oporavlja, hrani, umiruje i prirodno regenerira. Zahvaljujući dodatku s 2% uree i pantenola, na usnama stvara izuzetno ugodan, tanki zaštitni sloj koji dugotrajno štiti od negativnih vanjskih čimbenika zaslužnih za isušivanje i iritaciju. Usne zaštićene Melem Cold Cream hranjivim balzamom su zaglađene i meke te savršeno pripremljene za nanošenje ruža.

Melem Cold Cream koncentrirana krema s 5% uree, pantenolom i alantoinom savršeno je učinkovita u njezi vrlo suhe, osjetljive kože lica, ruku i tijela sklone pucanju, kao i kože kojoj je potreban oporavak od negativnog djelovanja hladnoće, vjetra i sunca. Jedinstvena Melem formulacija trenutno umiruje, hidratizira i omekšava te ujedno hrani i štiti od isušivanja. Preporučuje se za učinkovitu regeneraciju kože nakon uboda insekata, depilacije, brijanja ili drugih mehaničkih podražaja, kao i za njegu osjetljive dječje kože, od navršene 3. godine.

image

Melem Cold Cream

Melem Cold Cream hranjiva krema za tijelo s 5% uree, pantenolom i karite maslacem svojom bogatom teksturom pruža osjećaj ugode i olakšanja jer intenzivno njeguje suhu i osjetljivu kožu. Topi se u dodiru s kožom, omekšava ju i na njoj stvara nježan zaštitni sloj koji štiti od isušivanja. Idealna je za njegu cijelog tijela nakon izlaganja uvjetima koji uzrokuju iritaciju, ljuštenje i perutanje poput boravka na hladnoći, jakom suncu, vjetru i u grijanim prostorima te je vrlo učinkovita u tretiranju kože sklone zatezanju i pucanju te takozvane "pureće kože".

Melem Cold Cream kolekcija, koja neodoljivo miriše na poznati Melem miris, u kratkom je roku od predstavljanja stekla veliki broj obožavatelja koji su oduševljeni učinkovitošću proizvoda te ih smatraju revolucionarnim pomakom u njezi cijeloga tijela i različitih stanja kože. 

18. travanj 2024 11:43