Overlay
Mala rekuperacija

Korisnici Reddita odabrali su najbolju hidratantnu gel kremu: svidjet će vam se njena cijena, a i dostupnost u većini prodavaonica

Piše Stil
Foto Shutterstock
10. rujna 2021. - 14:39

Reddit je internetski prostor kojeg bismo prvog mogli opisati kao sudnicu, a porota je zaista nemilosrdna. Zato, kada neki film, knjiga ili pak beauty proizvod ondje bude ocijenjeni kao kvalitetni nema sumnje da je to uistinu tako. Instagram i TikTok mogu zavarati sa svojim nenaznačenim plaćenim oglasima, ali na Redditu u nekom kanalu znaju biti milijuni ljudi koje je naprosto nemoguće potkupiti.

Upravo takav je subreddit 'Skincare Addiction' koji ima više od milijun korisnika. Na njemu je prava zvijezda zadnjih dana postala jedna hidratantna krema za koju se oni koji su je isprobali kunu da je čudotvorna. Najbolja stvar vezano uz nju je da se može pronaći u skoro svim drogerijama, a osim širokom dostupnošću diči se i pristupačnom cijenom.

image
Neutrogena

Neutrogena HydroBoost hidratantna krema za izrazito suhu kožu našla se na vrhu ljestvice najboljih gel proizvoda za njegu kože, a prema riječima jedne od korisnica značajno je promijenila njenu kožu na bolje.

"Isprobala sam mnogo proizvoda koji bi trebali pomoći mojoj izrazito suhoj, osjetljivoj koži. Bilo mi je jako teško pronaći proizvod koji će temeljito hidratizirati moju kožu, a da neće izazvati izbijanje prištića ili ostaviti osjećaj težine na koži. Proizvod je lagan i prozračan, konzistencije kao da je šlag," napisala je. 

Mnogi su hvalili i njegovu komplementarnost s kremama sa SPF zaštitom i činjenicu da se brzo upija. Krema se može pohvaliti matricom hijaluronskog gela koja zaključava vitalnu hidrataciju, oslobađajući je po potrebi tijekom dana. Osim toga, pogodan je čak i za najosjetljiviju kožu, bez mirisa, ulja i dermatološki testirana, a košta manje od 100 kuna.

24. travanj 2024 03:56