Overlay
genijalna serija

Povratak kojem smo se prestali nadati: uskoro se počinje prikazivati nova sezona sjajne Russian Doll! Objavljen je trailer koji otkriva par detalja...

Piše Stil
7. travnja 2022. - 11:58

Netflixova serija Russian Doll s fantastičnom Natashom Lyonne (Orange is the New Black) oduševila je ljubitelje pomalo pomaknutih uradaka. Glavna junakinja, njujorška programerka videoigara Nadia je sve što standardne junakinje TV serija nisu- ona pije, puši, psuje i bludniči te na svom 36. rođendanu tragično stradava dok juri za odbjeglom mačkom. I tek tu stvari doista počinju odstupati od normale.. Nećemo vam sve otkriti, za slučaj da niste gledali, no radi se o nekoj +18 inačici zapleta iz filma Beskrajni dan.

U seriji smo doista uživali, ali kako je vrijeme odmicalo, a nikakvih glasina o novim nastavcima nije bilo, nada da ćemo Nadiu gledati u novim peripetijama sve je više kopnjela i pomalo smo se pomirili s tim da je riječ o još jednom Netflioxovom projektu koji unatoč sjajnim glumcima, zapletu i kritikama završava na prvoj sezoni. 

Srećom, pokazalo se da smo bezveze jadikovali. Tri godine od početka prikazivanja, eto nam stiže nova sezona. Početak prikazivanja je najavljen za 20. travnja, a objavljen je i trailer. Koliko iz njega možemo razaznati, Nadia se budi u njujorškom metrou a zatim šeće kroz groblje. Hoće li se Nadia zaglaviti u još jednoj vremenskoj petlji između života i smrti, ostaje za vidjeti.

20. travanj 2024 10:29