Overlay
u subotu!

Za novi broj Stila frizeri otkrivaju najveće trendove, arhitekti objašnjavaju kako renovirati kuću, a najbolji hrvatski bloger savjetuje gdje putovati

Piše SD
18. ožujka 2021. - 14:00

U subotu novi broj Stila u prodaji, samo uz Slobodnu Dalmaciju

Dan žena je za nama, no cijeli ožujak smatramo mjesecom žena, u kojem treba podignuti svijest o neravnopravnosti između spolova zbog koje su žene daleko izloženije opasnosti od siromaštva i različitih oblika zlostavljanja. Nepravda je to koja se neće ispraviti preko noći, međutim, taj se put može skratiti potrudimo li se promijeniti način na koji društvo gleda na ovaj problem. Sve ono što kažemo, napišemo na društvenim mrežama ili usadimo djeci kroz odgoj može pokrenuti lavinu koja će jednom konačno uroditi ispravljanjem rodno utemeljenih nepravdi.

Baš zbog toga smo vam pripremili broj pun priča o ženama koje su prkosile predrasudama, koje su se odvažile svojim primjerom pokušati pokrenuti promjene - od priče o Billie Holiday koja je svojim stilom odijevanja prkosila rodnim i rasnim predrasudama, preko priče o projektu Five koji nas upoznaje s pet iznimnih žena među kojima je i jedna Splićanka, preko priče o prvoj ratnoj fotoreporterki koja se dugo krila iza muškog pseudonima, preko priče o iznimnoj japanskoj umjetnici i feministici, do priče o dvije Hrvatice koje su pokrenule proizvodnju igračaka koje ruše predrasude. Nije li vam još uvijek jasno zašto smo sve to stavili u ovaj broj, pročitajte našu Štoriju, otvorit će vam oči.

U novom broju Stila koji će se u prodaji naći u subotu, samo uz Slobodnu Dalmaciju kao dar čitateljima, donosimo vam još puno zanimljivih i korisnih priča iz kojih, pored ostalog, možete doznati kako na najbolji način obnoviti staru kuću, koji kroj traperica odabrati ako želite biti u trendu, kako složiti kombinaciju s aktualnim 'it' modnim komadom, širokim hlačama, kako pripremiti najukusniju piletinu, kako izraditi "uhate" kolačiće kao stvorene za nadolazeće blagdane i kako uzgojiti biljčicu koja će biti savršen ukras uskršnjeg stola.

Osim toga, u razgovoru s najboljim hrvatskim travel bloggerom doznali smo kako i kamo putovati za vrijeme pandemije, javio nam se s putovanja po Centralnoj Americi, dao korisne i konkretne savjete te poslao fantastične fotografije. Puni su informacija bili i poznati dalmatinski frizeri koji su nam otkrili koje su frizure i boje kose trenutno u trendu, dok nam naša beauty ekspertica otkriva svoju formulu za borbu protiv celulita.

19. travanj 2024 00:28