Overlay
jedva čekamo!

Odličan domaći bend nastupa u kultnom splitskom klubu! Ne propustite koncert Mary May u Kocke, za ovu su prigodu pripremili posebno iznenađenje

Piše Stil
Foto Romana Pavliša
15. travnja 2022. - 20:47

Nakon dvogodišnjeg terora virusom i mjerama opreza, itekako smo željni dobrih koncerata, a prilika za jedan takav smiješi nam se ove subote u splitskom klubu Kocka, u kojem nastupa interesantna domaća grupa stranog prizvuka. Mary May i njen prateći bend u kojem su gitarist Luka Čapeta, bubnjar Borko Rupena, saksofonist Marin Živković i basist Jakša Perković izvode americanu kojoj poseban pečat daje prepoznatljivi vokal Splićanke pravim imenom Marija Butirić.

Njen će vokal biti itekako poznat poklonicima (kvalitetne) domaće glazbe, jer Mary May se može pohvaliti nominacijom za Porina te nizom zanimljivih i uspješnih suradnji kao što su ona s Mayalesima (na albumu Domovina), a objavila je i album s projektom Willow Avenue u suradnji s Antom i Jakšom Perkovićem. Nama je posljednjih dana super njihova nova stvar Don't Call Me Baby pa nam je ovaj nastup u splitskom klubu pažljivo upisan na to do listu. 
 



 

Kako su nam otkrili, na splitskom će koncertu izvoditi pjesme s prvog albuma Things You Can't Put Your Finger On, kao i četiri nove pjesme s novog materijala koji je tek u pripremi, a koji je prije nekoliko dana prvi put uživo predstavljen na koncertu u zagrebačkoj Kinoteci.

Spomenimo i da je splitska multimedijalna umjetnica Andrea Resner samo za prigodu splitskog koncerta napravila film koji će biti projiciran za vrijeme trajanja nastupa u Kocki.

25. travanj 2024 03:41