Overlay
Jedva čekamo!

Festival Graffiti na gradele slavi deseti rođendan uz nikad bogatiji program: volite li dobru zabavu, kraj srpnja rezervirajte za posjet Bolu

Piše Stil
Foto Ante Cizmic/Cropix
3. svibnja 2022. - 16:29

Jedan od najvećih regionalnih graffiti festivala, Graffiti na Gradele, ove godine slavi deseti rođendan povodom kojeg nam za svoje jubilarno izdanje najavljuje mnoštvo zanimljivih događanja. Ovogodišnji će se festival održati od 29.- 30.srpnja 2022. u Bolu uz nikad bolji glazbeni lineup.. 

Osim u Bijeloj kući, nekoć najluksuznijem bolskom hotelu Bolu koji je već godinama dom ovog festivala, pa će tako i ovog puta biti mjesto radnje aktivnosti u sklopu dnevnog programa, koji uključuje crtanja murala, graffiti radionice, radionice plesa na svili, ples, kvizove i filmske projekcije, koncerti će se održati u open-air klubu 585 Club. U dvije festivalske večeri klub smješten nadomak najslavnije plaže na Jadranu ugostit će reminentna imena domaće i regionalne glazbene scene, koji žće tek biti najavljeni. 

Ulaz na sva dnevna događanja i radionice na festivalu je besplatan, dok će se za večernje koncerte uskoro početi prodavati ulaznice koje je svakako uputno rezervirati na vrijeme.

 

24. travanj 2024 00:19