StoryEditorOCM
Više od sportaznatiželja

Zvijezda filmova za odrasle ismijava na društvenim mrežama NBA zvijezdu, svi nagađaju je li on otac njenog djeteta

Piše R. R.
27. svibnja 2023. - 10:30

Lana Rhoades je proteklih mjeseci izazivala ogromnu pažnju javnosti zbog činjenice da je anonimni NBA igrač postao otac njezinog djeteta. Ona se javno hvalila kako ima gene NBA košarkaša u sebi. Mediji su na sve načine pokušavali saznati o kome se radi, ali nikako nisu uspjeli otkriti tko je završio s Lanom.

- Košarkašica sam. Imala sam osam mjeseci NBA gene u sebi - rekla je ova 27-godišnja glumica filmova za odrasle.

Američki mediji su špekulirali  o kome bi se moglo raditi. Spominjale su se brojne zvijezde, među njima su bili Blake Griffin i Kevin Durant, no ona je prije nekoliko dana dala naznake tko bi mogao biti taj  „sretnik“. Lana je na društvenim mrežama objavila fotografije košarkaša Denver Nuggetsa Brucea Browna. Naravno, ovaj igrač došao je odmah u centar pažnje, no fanovi su primijetili nešto na fotografiji i uvelike komentiraju na društvenim mrežama.

Šta je nekadašnja glumica odlučila reći svojim objavama na društvenim mrežama, ali je sigurno da igraču Nuggetsa nije svejedno posebno kada vidi šta navijači pišu u komentarima. Također, on se ne oglašava o tome je li zaista otac djeteta kojeg je ova filmska zvijezda dobila, a i ona još uvijek šuti o svemu.

Treba istaći da je Lana Rhoades rođena kao Amara Maple. To ime joj je još uvijek u dokumentima, ali odlučila je u javnosti zadržati ime pod kojim je stekla veliku slavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 19:48