StoryEditorOCM
Više od sportapa ko koga

Uh, kakva zastrašujuća slika; najatraktivnija baka hajdučke obitelji velika je navijačica Albanije, evo što je objavila

Piše Sport SD
16. lipnja 2024. - 11:14

Hrvatska nula, Albanija nula. Ali Hrvatska minus tri, Albanija minus jedan, ako govorimo o gol razlici. Duboko su zapeli Zlatko Dalić i njegovi izabranici nakon startnog kiksa protiv Španjolske i sada se moraju vaditi, prvo protiv Albanije, reprezentacije protiv koje kiks nije opcija.

Albanci su šokirali Italiju najbržim pogotkom ikad na europskim prvenstvima, ali su se Azzurri vratili i pobijedili 2:1.

Kada su Albanci poveli 1:0, nastalo je ludilo u domu Hajdukovog prvotimca Leona Dajakua. Majka Blerta, za koju još mnogi ne vjeruju da je mama odraslog čovjeka, s obzirom na to kako atraktivno izgleda, odmah je video gola ‘okitila‘ albanskim zastavama.

Objavila je Blerta, odnedavno i baka, a ne samo mama otkako je njezin Leon s Leonie June postao otac, i zastrašujuću fotografiju albanskih navijača. Djeluju doista moćno.

Pred nama je sada okršaj baš s tim Albancima protiv kojih su mnogi unaprijed upisali pobjedu, ali neće biti jednostavno. I Italija je u završnici mogla primiti gol, bili su Albanci na korak do remija, a ako mogu s Talijanima, mogu i protiv Vatrenih pokušati zagorčati nam život.

Njezina snaha, pak, Leonie June odrasla je u Njemačkoj, kao i Blerta. Ostaje vidjeti za koga će ona navijati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 05:49