StoryEditorOCM
Više od sportabrzo se oporavio

Srpska ljepotica u rukama argentinskog zavodnika: drama, suze i patnja za bivšom djevojkom bile su samo predstava

Piše R. R.
25. svibnja 2023. - 19:44

Luca Vildoza jedan je od miljenika navijača Crvene zvezde. Argentinski košarkaš igra zaista sjajno od dolaska u klub, a očigledno je privukao veliku pažnju poznatih žena. Njegovo srce osvojila je poznata srbijanska odbojkašica Milica Tasić. Par je snimljen u šetnji Beogradom i izazvali su veliku pažnju na društvenim mrežama.

Vildozu je Beograd prilično promijenio. Nedavno je snimljen u jednom noćnom klubu s nekoliko djevojaka, a to je bio razlog da ga njegova dosadašnja izabranica Ariana ostavi. Ona je već otišla iz Beograda. Nije Luca previše tugovao, iako je imao brojne patetične objave na društvenim mrežama, već joj je ubrzo našao zamjenu. Objave su očigledno bile lažne.

Lijepa Milica je njegov novi izbor. Par je uhvaćen u šetnji zajedno i naravno dobio je dosta poruka podrške od strane navijača Crvene zvezde.

Milica Tasić ima 24 godine, visoka je 185 centimetara i trenutno nastupa za rumunjski Dinamo iz Bukurešta. Ranije je nastupala za Crvenu zvezdu. Igra na poziciji primača.

Luca Vildoza je član Crvene zvezde postao u listopadu prošle godine nakon što je dobio otkaz u Milwaukee Bucksima. Ovaj 27-godišnji branič karijeru je počeo u argentinskom Quilmesu, a europsku karijeru izgradio je u dresu španjolske Baskonije gdje je igrao od 2017. do 2021. godine.

Vildoza ove sezona u ABA ligi ima prosjek od 9.7 poena u ABA ligi i 12.6 poena u Eurologi, gdje Crvena zvezda nije mogla izboriti doigravanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 09:34