StoryEditorOCM
Više od sportauhićene dvije osobe

Šokantne optužbe, majka tvrdi da je njen sin, poznati nogometaš, organizirao sestrino ubojstvo, upucali su je

Piše Sport SD
11. srpnja 2024. - 08:27

Krajem lipnja u meksičkom gradu Huixquilucanu ubijena je Paola Salcedo, voditeljica i sestra poznatog nogometaša Carlosa Salceda. Paola je ubijena na izlazu iz cirkusa dok je bila sa svojim sinom, a dvije osobe su uhićene i optužene za ubojstvo.

Na sudu u Tlalnepantli optuženi su priznali da su konzumirali ilegalne supstance, a u nedostatku istih izašli su na ulicu i susreli Paolu Salcedo od koje su tražili novac. Nakon što im je pružila otpor, upucali su je.

Na društvenim mrežama se pojavio video na kojem se čuju pucnji, a iznesene su i šokantne tvrdnje da iza ubojstva stoji Paolin brat Carlos, bivši meksički reprezentativac.

- Pucnji koji su ubili Paolu Salcedo, čulo se šest  hitaca i vrisak ispred ovog cirkusa u Huixquilucanu. Paolina obitelj insistira na tome da njen brat Carlos Salcedo stoji iza svega, napisao je novinar Carlos Jimenez.

image
AFP

Nekoliko dana nakon tragičnog događaja na društvenim mrežama oglasila se Paolina majka, Maria Isabel Hernandez Navarro, napisala je:

- Pravda za moju kćer. Pravi razlog zašto Carlos Salcedo želi napustiti zemlju je taj što su on i njegova supruga Andrea Navarro glavni mozgovi koji stoje iza Paolinog ubojstva.

Carlos Salcedo trenutno igra za Cruz Azul, a za reprezentaciju Meksika upisao je 47 nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2024 05:35